Door de opgebouwde vakkennis en ervaring is Haveman in staat klanten gedegen te adviseren met betrekking tot oppervlaktebehandelingen. Indien zich specifieke problemen voordoen, kan Haveman onderzoek verrichten en een gefundeerde mening geven.

De grote verscheidenheid aan mechanische bewerkingen, chemische en electrochemische behandelingen en het brede scala van deklagen, alsmede de vele combinatiemogelijkheden, maken deskundig advies en overleg onontbeerlijk.

Een vastlegging van kwaliteitseisen, leveringscondities, prijzen en bijkomende kosten voorkomt veel ergernis. Voor het verkrijgen van een galvanische deklaag met optimale kwaliteit moeten bij het ontwerp wel enige criteria in acht genomen worden. Zo hebben vorm, grondmateriaal en materiaalbewerkingen invloed op de kwaliteit en de eigenschappen van de galvanische deklaag en hebben milieu- en gebruiksomstandigheden grote invloed op de corrosiebestendigheid van het artikel.

De basis voor een succesvolle en economische galvanische behandeling wordt in belangrijke mate bepaald door de materiaalkeuze. Met een juiste materiaalkeuze kan een kwalitatief slechte deklaagvorming en/of materiaalbeschadiging worden voorkomen.

U begrijpt dat goed overleg over de te behandelen producten van cruciaal belang is voor het uiteindelijke resultaat. Neemt u voor advies contact op via onze contact pagina.

Advies

Vakkennis, ervaring en 
gedegen advies