Vergulden

Decoratief vergulden:
Decoratief vergulden wordt veelal in de sieradenindustrie toegepast. In onze decoratieve goudbaden zitten wat glansmiddelen toegevoegd die voor een extra mooi glanzend oppervlak zorgen. Een mooie bijkomstigheid is dat hierdoor de goudlaag ook harder en slijtvaster is. Wij zijn in staat om te vergulden in 14, 18 en 24 karaat. Naast de verschillende geelgouden kleuren kan er ook met het uiterlijk gespeeld worden door het oppervlak te matteren m.b.v. glasparelstralen of matschuren.

Technisch vergulden:
Goud heeft een aantal eigenschappen die voor technische doeleindes erg interessant kunnen zijn. Technisch vergulden wordt vaak toegepast om bijvoorbeeld de elektrische geleiding te verhogen. Andere toepassingen zijn bijvoorbeeld; soldeerbaarheid, warmtegeleiding en corrosiebescherming. Goud is ook een inert materiaal en wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor chemische resistentie.

Vergulden volgens specificaties
Wij kunnen technisch vergulden voor u uitvoeren volgens alle geldende specificaties. Stuur ons voor meer informatie hierover een email of neem telefonisch contact op. Wij zijn altijd direct bereikbaar!

Laagdikte meetrapport
Wij kunnen tegen een meerprijs van € 45,- per order of als onderdeel van de order een meetrapport van de neergeslagen laagdikte voor u maken, eventueel in combinatie met een COC. Deze laagdikte meten wij met een Fischerscope X-Ray XAN van Fischer.