Verkoperen

Decoratief verkoperen
Ter verfraaiing op siervoorwerpen. Het verkoperde oppervlak wordt daarna soms chemisch behandeld om een antiekbronskleur of andere kleur te verkrijgen. Met schuren en kratsen is op voorwerpen met een reliëf in het oppervlak een fraai schilderachtig uiterlijk aan te brengen. Om op een economische manier een hoogglanzend oppervlak te bereiken, of om kleine oneffenheden in het oppervlak weg te werken.

Technisch verkoperen
Als hechtingsondergrond voor galvanische deklagen, op gietwerk, aluminium (met nikkel tussenlaag), lood, tin en hun legeringen. Om materiaaloppervlakken te voorzien van een goede elektrische en/ of thermische oppervlaktegeleiding. Als tussenlaag om spanningen op te vangen. Om ondermaatse (afgesleten) machine-onderdelen te repareren. Als lagermateriaal, wegens het zelfsmerend vermogen. Wegens de mogelijkheid om dikke lagen op te bouwen bij het elektroformeren. Als zacht dichtingsmateriaal op een harde ondergrond.

Laagdikte meetrapport
Wij kunnen tegen een meerprijs van € 45,- per order of als onderdeel van de order een meetrapport van de neergeslagen laagdikte voor u maken, eventueel in combinatie met een COC. Deze laagdikte meten wij met een Fischerscope X-Ray XAN van Fischer.