Verzilveren

Decoratief verzilveren:
Zilver is een wit edelmetaal dat veel in die sieradenindustrie wordt uitgevoerd. Naast sieraden zien wij ook veel zilveren schalen, theekannen, kandelaars en instrumenten langskomen. Wanneer wij iets decoratief verzilveren, beginnen we met het reinigen van het voorwerp en proberen we het oppervlak zo goed als mogelijk te herstellen naar originele staat waarna er een nieuwe dikke laag zilver wordt uitgevoerd.

Technisch verzilveren:
Zilver heeft de hoogste elektrische geleidbaarheid. In combinatie met de lage contactweerstand van zilver is dit een metaal dat veel wordt uitgevoerd in de elektrotechniek. Denk hierbij aan contacten in zowel de hoog- als laag-spanningsindustrie. Naast de geleidbaarheid is zilver ook goed bestand tegen chemische aantasting, heeft het een bacteriedodende werking en heeft het een goed zelf smerend vermogen.

Verzilveren volgens specificaties
Wij kunnen het technisch verzilveren voor u uitvoeren volgens alle geldende specificaties. Neem met ons contact op per email of telefonisch als u daarover vragen heeft. Wij zijn altijd direct bereikbaar!

Laagdikte meetrapport
Wij kunnen tegen een meerprijs van € 45,- per order of als onderdeel van de order een meetrapport van de neergeslagen laagdikte voor u maken, eventueel in combinatie met een COC. Deze laagdikte meten wij met een Fischerscope X-Ray XAN van Fischer.