Technisch of decoratief
Vergulden

Technisch vergulden

Technisch vergulden is bedoeld voor elektrische applicaties en waar goede corrosieweerstand, soldeerbaarheid en warmtegeleiding benodigd is. Het wordt tevens gebruikt in vele andere toepassingen zoals infraroodreflectie en als beschermlaag tegen chemische invloeden.

Decoratief vergulden

Ook voor decoratieve toepassingen wordt vergulden veelvuldig gebruikt. De kleur van de laag varieert van lichtgeel tot donkergeel, afhankelijk van het gebruikte proces en van mat tot glanzend, afhankelijk van het gebruikte grondmateriaal en zuiverheid van de goudlaag. Goud heeft een lage contactweerstand en is een goede geleider.

Wij kunnen vergulden in de kleuren : 14 karaat, 18 karaat, 24 karaat en edelmessing. Rosé vergulden doen wij niet.

Vergulden volgens specificaties

Wij kunnen technisch vergulden voor u uitvoeren volgens alle geldende specificaties. Stuur ons voor meer informatie hierover een email of neem telefonisch contact op. Wij zijn altijd direct bereikbaar!

Laagdikte meetrapport

Wij kunnen tegen een meerprijs van € 45,- per order of als onderdeel van de order een meetrapport van de neergeslagen laagdikte voor u maken, eventueel in combinatie met een COC. Deze laagdikte meten wij met een Fischerscope X-Ray XAN van Fischer.