Verzilveren

Decoratief verzilveren

In de sieraad- en bestekindustrie als hoogglanszilver. Specifiek voor zilver is de bacteriedodende werking en de hoge chemische bestendigheid tegen de in eetwaren voorkomende agressieve organische zuren.

Technisch verzilveren

Op elektrisch schakelmateriaal, wegens de goede geleidbaarheid en de lage contactweerstand. Om de thermische belasting van onderdelen in vliegtuigturbines te verminderen. Ook wegens de goede chemische bestendigheid wordt zilver toegepast bij allerlei meetapparatuur. Als lagermateriaal wegens de goede zelfsmerende eigenschappen, ook bij hogere temperaturen. Als smeermiddel op bijvoorbeeld rvs schroefdraad om vreten te voorkomen.

Verzilveren volgens specificaties

Wij kunnen het technisch verzilveren voor u uitvoeren volgens alle geldende specificaties. Neem met ons contact op per email of telefonisch als u daarover vragen heeft. Wij zijn altijd direct bereikbaar!

Laagdikte meetrapport

Wij kunnen tegen een meerprijs van € 45,- per order of als onderdeel van de order een meetrapport van de neergeslagen laagdikte voor u maken, eventueel in combinatie met een COC. Deze laagdikte meten wij met een Fischerscope X-Ray XAN van Fischer.