Skip to main content

Over

Haveman

Edelmeteaal & Alumetaal

Over ons

Haveman, opgericht in 1951 net buiten het centrum van Voorburg, heeft zijn begin gekend in een woonhuis met aanbouwgarages waar onze processen werden uitgevoerd. Vanaf het begin stond Haveman bekend om zijn vastberadenheid en vasthoudendheid bij het aangaan van uitdagingen. Met innovatieve oplossingen en een enthousiast team kwamen wij de wensen van onze klanten altijd tegemoet.

Galvaniseren is uitgegroeid tot een cruciale techniek in verschillende sectoren. Vrijwel elk metalen object ondergaat tegenwoordig een galvanische behandeling. Dankzij voortdurende specialisatie en uitbreiding van ons aanbod aan verschillende processen heeft Haveman zich stevig weten te positioneren in de markt. Ons klantenbestand is gegroeid en de hoeveelheid werk nam toe, waardoor we uiteindelijk geconfronteerd werden met ruimtebeperkingen.

In 1986 hebben wij onze huidige fabriek gerealiseerd op het bedrijventerrein Essesteijn, waar wij met trots beschikken over geavanceerde faciliteiten en een eigen waterzuiveringssysteem. Als erkend bedrijf in de galvanische industrie hebben wij ons met succes ontwikkeld en een solide reputatie opgebouwd. Wij heten klanten uit alle sectoren van harte welkom om de uitmuntende kwaliteit en diepgaande expertise van Haveman te ervaren. Met toewijding en vakmanschap staan wij klaar om aan al uw galvanische behoeften te voldoen.

marc tuijp

Algemeen Directeur

Marc Tuijp

Tim Stokbroeckx

Bedrijfsleider

Tim Stokbroeckx

Onze missie

Bij Haveman staan ondersteuning, klantgerichtheid en
kwaliteit hoog in het vaandel.

Met een uiteenlopend aanbod van processen en een uitgebreide basis aan klanten in verschillende sectoren is onze kennis divers en breed. Deze kennis delen wij graag zo vroeg mogelijk, eventueel al tijdens de ontwerpfase. Door middel van oppervlaktebehandelingen kunnen kosten worden bespaard en eigenschappen verbeterd. Van het veredelen van nieuwe sieraden tot het anodiseren van onderdelen voor satellieten. Haveman helpt u verder.

Interesse in onze services?

Schroom niet om contact met ons op te nemen voor vragen of wanneer u interesse heeft in een van onze diensten via ons online offerte formulier.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.